Blog

Køb af motorcykel

En drengedrøm er blevet opfyldt!

Jeg har siden jeg var en ung dreng på 18 år, haft en  drengedrøm om at få en motorcykel. Dette er nu blevet en realitet, og jeg har købt mig en motorcykel. Jeg har i de seneste måneder brugt meget tid på, at finde ud af hvilke motorcykel jeg kunne tænke mig ved at surfe på forskellige websites. Til sidst besluttede jeg mig for, at det skulle være en Yamaha R6. Så nu skulle jeg bare finde en Yamaha R6, der passede til mit budget og krav. Jeg brugte bikeportalen.dk til, at finde en Yamaha R6 der passede præcis til mit budget. Efter kort tid på portalen, fandt jeg præcis den motorcykel jeg ledte efter! En Yamaha R6 fra 2008 der har gået sølle 20.000 km, den var nyserviceret og ser generelt ud til at være i super god stand.

Motorcykelferie til Spanien

Nu jeg endelig har fået en motorcykel, så har mig og et par kammerater besluttet os for, at tage på en motorcykelferie til Spanien. Vi starter turen fra Aalborg, hvor vi derefter kører ned igennem Tyskland, Frankrig og derefter Sydspanien. Vi stopper i Hamburg, hvor vi bor på hotel og måske tager et smut i byen og spiser godt og får nogle få drinks før turen går videre dagen efter. Derefter bliver næste overnatning i Paris, hvor vi vil se Eiffeltårnet, og nogle af de andre seværdigheder, som Paris byder på. Når vi har set Paris forsætter vi til Sydspanien nærmere betegnet Marbella. Her vil vi blive i nogle uger og bare nyde solen og varmen, få god mad og måske det også bliver til et par byture.  😉

Det var alt fra denne gang, jeg vil holde jer opdateret her på bloggen, så følg endelig med. Vi ses så længe 😉 Adioooos amigos

Forrige Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar