leasing
Blog

Overvejer ny bil?

Skal jeg købe/lease ny bil eller få synet den gamle?

Som overskriften nok fortæller så overvejer jeg at købe eller lease en ny bil, da min nuværende bil snart skal til syn. Før min nuværende bil, som er en VW Scirocco 1.4 TSI 160 hk kan gå igennem bilsyn skal der laves bremser hele vejen rundt, samt der skal laves en masse små ting.  På trods af jeg har været glad for min VW Scirocco 1.4 TSI 160 hk, da den både har en  stærk motor, gode køreegenskaber og køre rimeligt langt på en liter benzin, så overvejer jeg kraftigt at sælge den og få en ny bil. Det store spørgsmål er så, hvilke bil der skal erstatte min nuværende.

Hvilke mærke skal jeg vælge Audi eller VW?

Der findes utrolige mange fine biler på markedet lige nu, og hvis jeg skal have en ny bil, så skal det enten være en Audi, eller VW. Jeg er lidt forelsket i en  Audi A4, men den er også væsentlig dyrere end andre biler i samme klasse. Men jeg er også lidt vild med VW passat, som er billigere end Audi’s A4 model. Jeg synes det er et svært valg, hvis de kostede det samme så ville jeg uden at blinke vælge Audi A4 med en diesel motor

Skal jeg vælge at købe eller lease?

Jeg har aldrig prøvet, at lease en bil før, men jeg kan se en masse fordele i at lease fremfor at få bilen finansieret igennem et banklån. Hvis jeg skal lease en bil, så skal det være en operationel leasingkontrakt, da der er nogle fordele der tiltaler mig. Disse fordele jeg finder interessante ved leasing er du nemt kan udskifte bilen efter få år uden at skal tænke på salg eller uforudsete udgifter til service reparationer, dækskifte osv. Men jeg ser også en stor ulempe, hvilke er kilometer begrænsing, da man ikke må kører længere end hvad der står i leasingkontrakten, og hvis dette sker så koster det en forhøjet takst pr. kilometer.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar