adidas adipower
Blog

Nye vægtløftningssko

Jeg har et par Adidas Leistung vægtløftersko, der har et BOA system, der kendes fra ridestøvler. Dem har jeg været utrolig glad for, og bruger dem næsten dagligt, når jeg er oppe, at træne i Fitness World  i Hjørring. Med det smarte BOA-system har jeg skoen på i løbet af få sekunder. (Det er virkelig smart og NEMT!). Disse Adidas Leistung har virkelig forbedret mine løft i squat, min teknik er blevet bedre og jeg har øget kiloen på siden af stangen siden jeg har brugt disse vægtløftningssko. Det er nok ikke kun vægtløftersko der har været medskyldig i dette…. Jeg er nemlig også begyndt, at spise sundere og mere struktureret til mine mål indenfor træning. Hvilke nok har haft den største indflydelse på der er kommet flere kilo på vægtstængerne.

Adidas Adipower – Mine nye vægtløftningssko!

Som overskriften nok afsløre så har jeg fået nye vægtløftningssko, hvilke er de utrolige populære Adipower fra det anerkendte mærke Adidas. Jeg har fået Adidas Adipower i den røde farve, hvilke også er den farve jeg synes de helt klart er fedest i. Designet på disse vægtløftersko er helt i top i følge min mening, og er helt klart en af de fedeste støvler der er på markedet på nuværende tidspunkt!. I forhold til min gamle vægtløftersko Adidas Leistung, så synes jeg at Adidas Adipower er mere stabile, men Adidas Leistung var mere fleksibel. Hvilke støvle der er bedst har jeg svært ved, at svare på og de har begge deres fordele og ulemper.  Hvis vi ser på designet af disse vægtløftersko, så synes jeg det er klart Adidas Adipower der vinder dette, jeg må desværre sige, at lige så smart BOA systemet på Adidas Leistung lige så grimt synes jeg det er. Men dette er selvfølgelig en smagssag, og nogle kan måske havde en helt anden mening end min.

adidas adipowerAdidas Adipower –  Du kan finde købe og læse mere om dem her..

 

Dette var alt for denne gang, jeg vender snart tilbage med et nyt indlæg.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar