Blog

Hvor skal ferien gå hen?

Som overskriften antyder, så går jeg så småt og overvejer, hvor rejsen skal gå ind til sommer i 2018 med min kæreste. I de forrige år har jeg været en tur i USA, hvor vi valgte at besøge sydstaten Californien. Vi var tre drenge der tog på et roadtrip i Californien i 14 dage – det var en kanon god ferie.

Ferien i sommeren 2018 behøves ikke, at være lige så eksotisk og eventyrfyldt, så har søgt og læst forskellige indlæg på nettet, hvor jeg blandt fandt denne artikel.  Den beskriver tre rejsedestinationer, som er utrolige populære blandt rejseglade danskere.  Disse tre rejsedestinationer er følgeden: Alanya, Gran Canaria og Gardasøen.

Alanya, Gran Canaria eller Gardasøen, hvilke destination skal jeg vælge?

Jeg har selv været på ferie til to af destinationerne, hvilke er Gran Canaria og Gardasøen. Begge destinationer er fremragende til en rejse i sommerferien, men har også hørt meget godt om Alanya i Tyrkiet. Jeg har hørt fra en ven, at hvis man rejser til Alanya i Tyrkiet for du virkelig “Value for money”. Du kan bo på flotte og store 5-stjernet luksus hoteller for en brøkdel af hvad du kan på andre populære rejsedestinationer. Han forslog også jeg læste denne artikel, hvor der står en del om underholdning i Alanya i Tyrkiet.

Sommerformen skal være i top til ferie i 2018

I mit forrige indlæg skrev jeg, at jeg har fået nye vægtløftningssko, og begyndt at spise mere sundt og styrketræning hyppigt. Dette har resultererede i, at jeg er i rimelig god form på nuværende tidspunkt. Men der er selvfølgelig altid plads til forbedringer, og derfor har jeg læst denne artikel, for at få inspiration til at få den helt rette sommerform, til min ferie i det nye år. Der er utrolig mange gode råd til øvelser der giver en god form, og vil helt klart tage et eller to af råde med mig fra denne artikel og så bruge dem i min træning frem til ferien.

Sådan kommer du i form til din næste ferie

Forslag til rejsedestinationer og træningsprogrammer modtages gerne.

Jeg vil meget gerne havde jeres forslag til gode rejsedestinationer til min ferie i sommer 2018,  og i må meget gerne uddybe, hvorfor i mener jeg og kæresten skal rejse til netop den rejsedestinationer du anbefaler. Derudover er jeg også interesseret i, at modtage forslag til et nyt træningsprogram, jeg er kørt lidt surt i mit nuværende 2 split fra bodylab.dk.  Så smid en kommentar, hvis du har nogle forslag til mig 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar