Blog

Skiferie i Val Thorens

Mig og et par gutter besluttede os for, at den årlige to ugers ski tur skulle gå til de franske alper, og vi havde hørt meget godt om skiferie i Val Thorens, så valget faldt på denne ski destinationen. Vi havde hørt at denne ski destination havde utrolige gode, og lange pister og et af de bedste afterski. Val Thorens er flere gange kåret til, at være det bedste sted i verdenen til at stå på ski af den årlige ”World Ski Award”. Det store spørgsmål for os var om vi skulle flyve eller med bus eller tage en bil og kør selv.

Kør selv skiferie med mini leasing

Vi blev hurtige enige om at det ville være sjovest, at tage en bil og kører selv, men desværre havde ingen af os en bil selv eller havde nogle muligheder for at låne en. Men efter et par hurtige Google søgninger fandt vi ud af, at man nemt og billigt kunne bruge noget kaldt mini leasing. Vi kiggede også på almindelig leje af bil, men når vi skulle bruge bilen to uger, var det klart billigst at mini lease den.

Selve turen til Val Thorens

Vi startede med at hente den bil vi havde minileaset i Aalborg, hvor vi derefter ramte motorvejen med kurs mod Val Thorens. Vi holdte et stop i Tyskland, hvor vi købte ind til vores to uger i alperne, det vil sige vi købte madvare og en masse alkohol. Det tog cirka 18-19 timer at kører til Val Thorens, og da vi ankom til gik vi ind efter vores nøgler i en reception der tilhørte det lejlighedskompleks vi skulle bo i. Lejlighedskomplekset var beliggende lige over, alle de festlige bare og spisesteder, så vi boede lige i centrum af, hvor det hele skete. Vi havde ikke selv ski med hjemme fra så vi gik ned i byen og lejede dem i en lille ski biks, hvilket var en del billigere end hvis man bestilte hjemmefra. Resten af ugen gik med en masse ski og afterski, og det var nogle hårde to uger, men super sjove og vi blev en del bedre til at stå på ski. Alt i alt var det en super god ferie, og vi kan kun anbefale denne ski destination til andre.

Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar