Blog

Min træning

Hej alle sammen.

Seriøs træning før rejse til Gran Canaria

Jeg tænkte jeg ville lave et lille blog indlæg om min træning. Jeg har trænet seriøst i 2 år, og har kørt meget fullbody på grund af begrænset tid. Et fullbody er et træningsprogram hvor du træner hele kroppen 3 gange om ugen og der er omkring 12 øvelser pr. træning.  Dette program har jeg været meget tilfreds med længe, men fordi jeg skal på ferie til Gran Canaria til December har jeg valgt, at give den en ekstra skalle så jeg er i god form når turen går til Gran Canaria og man skal have shorts på.  På grund af dette har jeg derfor udskiftet mit fullbody med det meget populære træningsprogram German Volume Training, som alt i sin enkelthed går ud på man skal stresse kroppen ved at udsætte den for en enorm volume under hvert træningspas. Dette gør man ved at kører 10 gentagelser i 10 sæt, hvilket er enormt ressourcekrævende for ens krop. Hver træningspas er der 2 store øvelser, hvor du skal kører 10 gentagelser og 10 sæt, og 2 mindre øvelser, hvor man skal kører 15 gentagelser men dog kun 3 sæt. Nu har jeg kørt dette træningsprogram i 3 uger og jeg synes det er enormt hårdt, og musklerne har virkelig svært ved at få nok hvile til at gendanne sig selv. Jeg har også købt et par Adidas Leistung 16 vægtløftersko, for at gøre mit squat bedre, og må sige det virker! Mit squat er blevet forbedret markant, og jeg har fået en del mere styrke i mit løft.

 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar